0

Despre noi

Oferim partenerilor nostri o gama variata de repere sub branduri proprii precum: PROLINE, MEGA, TRYTON, VULCAN, LAHTI PRO etc. Varietatea si calitatea produselor comercializate ne indreptatesc sa fim un partener fiabil si de incredere pentru colaboratorii nostri.

PROLINE, principalul brand propriu, este leader pe segmentul sau de piata si acopera produse precum scule si unelte din domenii diverse: auto, mecanica, constructii, tamplarie, lacatuserie, imbinare, finisare, gradinarit etc., toate la o calitate ridicata si un pret avantajos. MEGA este un brand complementar si vizeaza produsele din gama de hobby.

TRYTON si VULCAN sunt marci de renume din portolfoliul ROMPROFIX, pentru masinile electrice comercializate: masini de insurubat si gaurit, polizoare, masini de frezat si fierastraie, slefuitoare si ridele, pompe si aparate de curatat etc.

Brandul LAHTI PRO reuneste produsele destinate echipamentelor de protectie personala de la incaltaminte si imbracaminte de lucru pana la accesorii precum ochelari, masti, manusi, sosete, casti, dopuri de protectie etc.

Pe langa produsele comercializate, oferim partenerilor nostri o paleta diversificata de servicii, printre care enumeram: optimizarea expunerii produselor prin intermediul standurilor dedicate, livrare rapida in regim de curierat, transport gratuit, consultanta realizata de reprezentatul de vanzari local, certificari, coduri de bare, fise tehnice etc.